Inloggen
Winkelmandje
NederlandsNederlands
Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis

Levering uit een echte speelgoedwinkel

15.000+ verschillende producten

30 dagen bedenktijd

Technieken en recepten voor het bereiden van gerechten op hout

Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
EUR 8,87
Zet op verlanglijstje
Binnen 3 - 4 werkdagen in huis
 
Toevoegen aan favorieten
  • 30 dagen bedenktijd
  • Betaal zoals jij wilt, ook achteraf
  • Onze klantenservice is tijdens kantooruren open
Technieken en recepten voor het bereiden van gerechten op hout
Technieken en recepten voor het bereiden van gerechten op hout
EUR 8,87
  • Artikelomschrijving & specificaties
  • Documenten
  • Veel gestelde vragen

Barcode

Artikelomschrijving

Hout op voorraad? Zou wel moeten! Koken op een plank is de eenvoudigste manier om uw eten te voorzien van de subtiele smaak en het heerlijke aroma van rook. En het mooie is dat u geen speciale uitrusting nodig heeft of ingewikkelde aanwijzingen hoeft te volgen om te koken op een plank. De enige twee dingen die u nodig heeft, zijn een plank en dit boek! Met de 25 essentiële technieken die u in dit boek vindt, bereidt u in no time het heerlijkste eten op een plank ? buiten en binnen. Karen Adler en Judith Fertig zijn ware bbq-queens. Ze verspreidden hun kennis in tijdschriften, kranten, kookworkshops en tijdens gastoptredens op de Amerikaanse tv en radio. Samen schreven ze bovendien meer dan twintig kookboeken.

Specificaties

CategorieOverige boeken
Artikelcode9789048316496
Artikelnr. fabrikant9789048316496
VerpakkingStuk(s)

Stel een vraag over dit artikel

Volg ons

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen